PDC WK Darts Phil Taylor in de 2e ronde uitgeschakeld!

Michael Smith (foto: @livedarts)

Aan het eind van de avond kreeg die gewone vrijdag 20 december toch nog iets bijzonders. Regerend wereldkampioen Phil Taylor nam het aan het einde van de avond op tegen Michael Smith – met zijn 23 jaar 30 jaar jonger dan zijn tegenstander. En, laten we dat vooral niet vergeten, de regerend wereldkampioen bij de junioren.

Anders dan bij Van Barneveld – eerder op de avond – was het geen wedstrijd van constant hoge kwaliteit. Taylor kwam geen moment in zijn gebruikelijke ritme. Smith wisselde supermomenten af met pijnlijke missers. Daardoor kon Phil Taylor nog op 2-1 en 3-2 in sets komen, maar aan het einde van de avond maakte Smith het op een zelden vertoonde manier (128 finish met bulls-eye!) af. Na de gelukkige ontsnapping in de eerste ronde tegen Szabo maakte Smith nu een einde aan de heerschappij van ‘The Power’

In de 3e ronde krijgt Michael Smith de kleurrijke Peter Wright als tegenstander.

Lees ook:PDC WK Darts Michael van Gerwen goed door naar de 3e ronde
Lees ook:PDC Wat goed is komt snel
Lees ook:PDC Bloedstollende veldslag tussen Anderson en Klaasen
Lees ook:PDC Gelukkig is het al bijna 18 december…
Lees ook:PDC Phil Taylor definitief uit de onderste regionen van de Premier League

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>