PDC WK Darts Vanavond moet het gebeuren voor Michael van Gerwen

(foto: Algemeen Dagblad)

De kanshebbers voor de wereldtitel beginnen vanavond in Ally Pally aan hun kwartfinales. De Nederlandse troef – Michael van Gerwen – treft daarin Mark Webster, die eerder deze week verantwoordelijk was voor de vroegtijdige uitschakeling van Raymond van Barneveld.

In de onderlinge resultaten staan Van Gerwen en Webster exact gelijk (6-6). Van de laatste vijf partijen wist Mike er echter vier te winnen. Dit gegeven, gekoppeld aan de matige prestaties van Webster in de eerste ronden van het toernooi maken dat het voor Michael van Gerwen in zijn normale doen toch mogelijk moet zijn om deze wedstrijd te winnen en door te stoten naar de halve finale. Onderschatten is echter het slechtste wat je kunt doen. Daarom wordt het gewoon een spannende gebeurtenis; in feite de eerste van drie ‘finales’ die Michael nog scheiden van zijn eerste wereldtitel.

 

Lees ook:PDC WK Darts Van Barneveld uitgeschakeld in de achtste finale!
Lees ook:BDO darts Is Martin Adams de laatste grote ster van de BDO?
Lees ook:BDO BDO Daily Mirror World Trophy 2014 beslist
Lees ook:PDC Michael van Gerwen nu al favoriet voor de wereldtitel van 2015
Lees ook:PDC Phil Taylor treft Mark Webster in de tweede ronde van het PDC-WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>