BDO darts Letland aan de start op Lakeside!

In haar streven de dartssport voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken, doet de BDO veel ontwikkelingswerk. Eén van de gebieden waar men hard aan de weg timmert, is Oost-Europa. Met name in Tsjechië en Letland leiden  die inspanningen onder de hand tot resultaat.

Zo verschijnt er in de persoon van Madars Razma (geb. 1988) voor het eerst een vertegenwoordiger van Letland aan de start.

Even kennismaken
Madars speelt darts sinds zijn 11e jaar. Een jaar later haalde hij zijn eerste succes binnen door als derde te eindigen in een regionale wedstrijd in  Liepāja. In 2003 was een vierde plaats in de Letse rankingscompetitie  een volgend nationaal succes dat hij op zijn conto kon bijschrijven. Vanaf 2006 speelt hij internationale toernooien. In 2010 werd Madars voor het eerst kampioen van zijn land en kwam ook zijn internationale carrière goed van de grond. In 2012 werd hij voor de tweede maal kampioen van zijn land en kwalificeerde hij zich voor het eerst voor de Winmau World Masters.

Zijn startbewijs voor Lakeside 2014 verdiende Madars door het Fins Open van 2013 te winnen.

 

Lees ook:BDO darts Geert de Vos door naar 2e ronde Lakeside
Lees ook:BDO darts Lakeside programma maandag 6 januari
Lees ook:BDO Stephen Bunting gaat niet in op het aanbod van de PDC
Lees ook:BDO Vraag het aan Lisa
Lees ook:BDO Fryslân Boppe bij de BDO Daily Mirror World Darts Trophy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>