PDC ‘The Wizard’ moet donderdagavond beslist winnen in Leeds

De Premier League Darts 2014 is duidelijk niet het toernooi van Simon Whitlock. De combinatie van een vormcrisis en een hardnekkige oorontsteking heeft hem op een schier onoverbrugbare achterstand gezet. Welgeteld één zege na zes speelweken en een legsaldo van -20. The Wizard heeft duidelijk een probleem.

(foto: The Guardian)

In punten is de achterstand op Phil Taylor en Dave Chisnall nog maar klein (slechts 2 punten) en dus te overbruggen.  Maar wil Whitlock een voortijdig vertrek uit het toernooi alsnog voorkomen, dan moet hij donderdagavond in Leeds echt winnen van Dave Chisnall. ‘Chizzy staat achtste. Als ik donderdag van hem kan winnen, dan ben ik goed op weg om mijzelf aan het einde van de negende speelweek in veiligheid te brengen’, aldus de sympathieke Australiër.
Qua ambiance kijkt The Wizard uit naar de wedstrijd in Leeds: 12.000 toeschouwers. ‘Ik voel me goed, ben er klaar voor en al die fans… geweldig! Van mij kunnen we beginnen.’

Lees ook:PDC Van Gerwen wint na lastige partij van Chisnall 7-4
Lees ook:PDC Premier League #6: Phil Taylor v Dave Chisnall
Lees ook:PDC Barney in een nieuw wedstrijdshirt naar tweede overwinning in de Premier League
Lees ook:PDC Twee mooie affiches in de halve finale van de Grand Slam of Darts
Lees ook:PDC Negende speelavond Premier League Darts: Cardiff

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>