PDC Ook Phil Taylor lijkt toch weer op weg naar de play-offs van de Premier League Darts

Hij is het seizoen desastreus slecht begonnen, maar toch lijkt het weer net op tijd goed te komen met 16-voudig wereldkampioen Phil The Power Taylor.
Door de 4-7 zege op Adrian Lewis – gisteravond tijdens de 10e speelronde van de Premier League Darts 2014 in Sheffield is hij opgeklommen naar de vierde plaats op de ranglijst. Precies goed om – tegen alle verwachtingen in – toch weer de play-offs te halen.

In de wedstrijd tegen Lewis keek Taylor tweemaal tegen een achterstand aan, maar zowel 3-2 als 4-3 werden briljant weggespeeld met checkouts van respectievelijk 102 en 144.

Volgende week, ¬†tijdens ronde #11 in Aberdeen, ontmoet Taylor regerend kampioen Michael van Gerwen. In die wedstrijd kan dan voor eens en voor altijd worden uitgemaakt wie ‘s werelds ¬†sterkste darter van dit moment is. Ik zet mijn geld op Mighty Mike.

Lees ook:PDC ‘s Werelds beste darters ontmoeten elkaar vanavond in Aberdeen!
Lees ook:PDC Wes Newton verslaat de ongeslagen Adrian Lewis!
Lees ook:PDC Van Gerwen klopt Lewis in tweede ontmoeting Premier League Aberdeen
Lees ook:PDC Van Barneveld opgetogen over het resultaat tegen Thornton in Aberdeen
Lees ook:Het zijn drukke dagen voor de top van de PDC

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>