PDC Nu op weg naar de World Series of Darts

Met drie grote evenementen – in Singapore, Perth en Sidney – is de World Series of Darts het volgende grote toernooi waar de professionals van de Professional Darts Corporation act de présence zullen geven.

Op 15 en 16 augustus aanstaande maken acht professionals hun opwachting in het Singapore Indoor Stadium.  Wereldkampioen Michael van Gerwen en World Matchplay-winnaar Phil Taylor zijn de grote publiekstrekkers.  Daarnaast maken ook Simon Whitlock, Peter Wright, Dave Chisnall, James Wade, Raymond van Barneveld en Andy Hamilton een gang naar de oche.
RTL7 – onze nationale dartszender – zendt de wedstrijden van dit toernooi overigens uit.

Direct na de Singapore Darts Masters reist het gezelschap door naarPerth, waar tussen 22 en 24 augustus de dartpijlen worden gekruist. In Perth doen er 16 spelers aan het toernooi  mee. Behalve de acht man die al in Singapore aantreden,  worden de plaatsen ingevuld door een aantal qualifiers de nummers 1 tot en met 4 van de Australische Order of Merit.

Het laatste onderdeel van de serie speelt zich af in Sidney, tussen 28 en 30 augustus. Van Gerwen en Taylor zijn ook hier de twee belangrijkste deelnemers. Zij worden dan vergezeld door: Simon Whitlock, Peter Wright, Dave Chisnall, Raymond van Barneveld, James Wade, Paul Nicholson, Warren Parry, de nummers 1 tot en met 4 van de DPA Australian Order of Merit en de winnaars van een kwalificatietoernooi dat de dagen voorafgaand aan het toernooi wordt gehouden.

Lees ook:PDC Extra evenement in de World Series of Darts 2014
Lees ook:PDC Singapore Darts Masters begint vrijdag 15 augustus
Lees ook:PDC Komend weekend de laatste ronde van de World Series of Darts 2014 in Sydney
Lees ook:PDC Over vier weken is het alweer tijd voor het World Matchplay
Lees ook:PDC Derde ronde World Series of Darts in Perth

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>