PDC De inschrijving voor de eerste drie kwalificatiekansen voor de UK Open gesloten

Eerder vanochtend heeft de PDC de inschrijvingen bekend gemaakt voor de eerste drie kwalificatietoernooien voor de UK Open, later dit voorjaar. Tal van bekende en minder bekende toppers hebben zich aangemeld. Deze drie toernooien, elk één dag, worden gespeeld op de inmiddels bekende locatie Robin Park Tennis Centre in Wigan.

Vrijdag 7 februari geven o.a. de kersverse Duits open winnaar Gary Anderson, Ronnie Baxter, Stephen Bunting en Richie Burnett act de présence.

Een dag later – zaterdag 8 februari – zien we een aantal landgenoten in de strijd: Leon de Geus, Christian Kist en Jelle Klaasen. Tijdens de derde optie (zondag 9 februari) maken o.a. Steve Beaton, Mark Dudbridge en John Part hun opwachting.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rond de kwalificatie? De resultaten worden tijdens de wedstrijden gepubliceerd op internet. Ook zal de PDC er via haar eigen kanalen uitvoerig aandacht aan besteden.

Wilt u zelf zien op welk moment uw persoonlijke favoriet zich gaat proberen te kwalificeren voor de UK Open? Neem dan een kijkje in de lijst van inschrijvers.

Lees ook:PDC Ook in Hildesheim waren er opvallende uitslagen te noteren
Lees ook:PDC Kwalificatie voor de Europese Tour
Lees ook:PDC Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen in stijl door naar de derde ronde in Hildesheim
Lees ook:NDB Dutch Open Darts in de media
Lees ook:PDC Dutch Darts Masters 2014 – de tweede ronde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>