PDC Straks begint het derde kwalificatietoernooi voor de UK Open 2014

Vanmiddag kan het Nederlands/Belgische contingent profdarters van de PDC voor de derde keer dit weekend aan de slag om zich te kwalificeren voor de UK Open die van 7-9 maart in het  Engelse Minehead worden gehouden.

Het toernooi van afgelopen vrijdag werd gewonnen door Andy Hamilton en werd gelardeerd met maar liefst drie 9-darters. Verder was het opvallend dat Phil Taylor er al in de eerste ronde werd uitgeschakeld.

Gisteren was Stephen Bunting bij zijn tweede optreden in PDC-verband al meteen succesvol. Hij versloeg in de finale Andrew Gilding. Gilding beleefde een van de topdagen van zijn loopbaan. Hij versloeg in Wigan achtereenvolgens Raymond van Barneveld, James Wade en Jelle Klaasen. Daarna klopte hij 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor in de halve finale. Dan ben je, zoals dat heet, goed bezig! prestatie.

Voor degenen die het ook vandaag niet lukt zich te kwalificeren, wacht er eind februari nog een tweede kans, als er opnieuw drie kwalificatietoernooien in één weekend worden georganiseerd.

Lees ook:PDC Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen in stijl door naar de derde ronde in Hildesheim
Lees ook:PDC Weinig succes voor de Nederlanders in Barnsley
Lees ook:PDC Stephen Bunting wint tweede kwalificatietoernooi UK Open 2014
Lees ook:PDC De inschrijving voor de eerste drie kwalificatiekansen voor de UK Open gesloten
Lees ook:PDC Players Championship Finals 2014 begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>