PDC Michael Smith wint European Darts Trophy 2014

Het is Michael van Gerwen helaas niet gelukt om in Leipzig de European Darts Trophy 2014 te winnen. Na een overwegend prima gespeeld toernooi trof hij Michael Smith in de finale. De om allerlei redenen spannende wedstrijd – hoge scores, missers bij de dubbels en een zelden voorkomende rekenfout van onze landgenoot – bracht de 11e leg de beslissing. Ondanks een bouncer weet Smith de leg te winnen en pakt daarmee zijn eerste grote titel in het internationale circuit. Het wordt 6-5.

Michael Smith (foto: @livedarts)

Lees ook:PDC WK Darts Phil Taylor in de 2e ronde uitgeschakeld!
Lees ook:‘Snelle Jelle’ af door de zijdeur
Lees ook:PDC Van der Voort speelde beroerd maar staat wel in de tweede ronde
Lees ook:PDC WK Darts: Gino Vos kwam, zag en kon naar huis
Lees ook:BDO darts Ook Ron Meulenkamp uitgeschakeld op Lakeside

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>