PDC Premier League 2015 start 5 februari in Leeds

(foto: GETTY images)

De First Direct Arena van Leeds – een van de grootste overdekte sportaccommodaties van het Verenigd Koninkrijk – vormt het decor van de eerste speelavond van de Betway Premier League 2015. Hierna gaat het circus rondreizen en komt achtereenvolgens in Bournemouth, Liverpool, Belfast, Exeter, Nottingham, Glasgow en Dublin. Hierna, we zijn dan acht avonden onderweg, wordt het klassement opgemaakt en vallen er in week 9 – Manchester is dan de speellocatie – twee spelers af voor wie het toernooi eindigt.

De overgebleven acht spelers gaan dan door in Sheffield, Aberdeen, Cardiff, Birmingham, Newcastle en Brighton. De finaleavond is traditiegetrouw in de O2 Arena van Londen en vindt plaats op 21 mei.

Wie zijn de 10 gladiatoren?
Titelverdediger Raymond van Barneveld is zeker van zijn plaats. Net als Michael van Gerwen, Phil Taylor, Gary Anderson en Adrian Lewis. De overgebleven wildcards gaan naar: James Wade, Peter Wright, Dave Chisnall, Kim Huybrechts en Stephen Bunting.

Goed nieuws voor 2016
Bij het bekendmaken van de deelnemers aan de Betway Premier League 2015 werd tevens bevestigd dat het rondreizende dartscircus in 2016 naar het vasteland van Europa komt. Naar een goede locatie wordt nog gezocht, maar het is intussen zeker dat Nederland zal worden aangedaan.

Lees ook:PDC Premier League 2015 start donderdag 5 februari!
Lees ook:PDC Darts Deelnemers Premier League 2014 bekend
Lees ook:PDC Er is geloot voor de eerste speelavond van de Premier League of Darts
Lees ook:PDC Er is geloot voor de eerste ronde van de Betway Premier League 2015
Lees ook:PDC Zeven keer 180 was niet genoeg. Chisnall verliest van Taylor in de Premier League

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>