PDC Dartslegende Phil Taylor zegt speelverplichtingen af

Tot aan de start van de Premier League zal Phil Taylor niet deelnemen aan wedstrijden. Ook heeft hij alle afspraken voor demonstraties afgezegd. Dit heeft alles te maken met het overlijden van zijn moeder, eind vorige week.

Zijn moeder Liz heeft een lang gevecht van méér dan twee maanden met een zware longinfectie helaas niet  kunnen winnen. Toen The Power in november 2014 de Grand Slam of Darts won, nam hij de trofee vol trots mee naar het ziekenhuis. Ook beloofde hij z’n moeder een diamant voor haar te zullen kopen als hij voor de 17e maal tot wereldkampioen zou worden gekroond. Het heeft helaas niet zo mogen zijn.

Wij wensen Phil sterkte met de verwerking van het verlies en hopen hem op 5 februari in Leeds herboren aan de start van de Premier League te zien.

Lees ook:PDC Dartslegende Phil Taylor gaat op jacht naar zijn 17e wereldtitel
Lees ook:PDC Inspiratie voor Phil Taylor tijdens de Premier League in Glasgow
Lees ook:PDC Phil Taylor verrassend uitgeschakeld in de eerste ronde van de Unibet Masters
Lees ook:PDC Voortreffelijk spelende Van Barneveld klopt Lewis 7-3
Lees ook:PDC Phil Taylor treft Mark Webster in de tweede ronde van het PDC-WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>