PDC Voordat Bunting goed en wel was begonnen had Mighty Mike de wedstrijd al beslist

In zijn tweede partij in de Premier League van dit jaar besloot Mighty Michael van Gerwen de tijd goed te besteden. Hij knalde als een komeet uit de startblokken, speelde enige tijd met het astronomisch hoge gemiddelde van (bijna) 120.00 en kegelde Stephen Bunting linea recta richting een nederlaag. Goed beschouwd viel het nog mee: 7-3 voor onze landgenoot.

De topvorm is er nog steeds
Na de wedstrijd van vanavond kunnen we maar één conclusie trekken: de topvorm is er nog altijd bij onze landgenoot. Ook nu stond weer hoegenaamd geen rem op zijn prestaties. De drie eerste legs werden achtereenvolgens met 13, 12 en opnieuw 13 pijlen uitgegooid.
In de vierde leg leek er heel even een deukje te ontstaan in het pantser van onze landgenoot, maar ook dat was slechts van korte duur. De focus was direct terug, MvG schakelde weer naar de hoogste versnelling en ging door. In de tussenliggende legs wist Bunting er enkele naar zich toe te halen, maar hij had daar duidelijk ook wat missertjes van onze landgenoot bij nodig.

Einde wedstrijd
Leg 9 was het begin van het einde voor Bunting. Van Gerwen liep uit van 5-3 naar 6-3. In de tiende leg miste Bunting opnieuw twee pijlen op een dubbel. Mighty Mike maakte geen fout – een finish van 138 maakte een einde aan de partij. Twee gespeeld vier punten: MvG is goed begonnen!

  • Gemiddelden: Van Gerwen (109.44) – Bunting (103,43)

Lees ook:PDC Vreemde partijen van de Nederlandse deelnemers aan de Grand Slam of Darts
Lees ook:BDO darts Finale Lakeside beslist Stephen Bunting is wereldkampioen
Lees ook:PDC De Nederlandse prestaties in Birmingham – 13e avond Premier League Darts 2014
Lees ook:PDC Onverwachte nederlaag Van Barneveld op 2e speeldag Premier League
Lees ook:PDC Michael van Gerwen naar tweede ronde WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>