PDC Dit was niet nodig Raymond!

Op de tweede avond van de Premier League heeft Phil Taylor zich van zijn slechte start uit de eerste ronde hersteld. Lang zag het ernaar uit dat ook titelverdediger Raymond van Barneveld vanavond zijn eerste zege zou realiseren.

Aanvankelijk leek het goed te gaan: tot en met leg 8 gingen alle legs keurig met de darts mee. Op dat moment kwam onze landgenoot voor het eerst op voorsprong in de partij: 5-4. In Nederland gingen we er maar eens collectief goed voor zitten. Maar bij onze Haagse held verdween de scherpte volledig uit zijn worpen. De drie laatste legs werden vlotjes gewonnen door Dave ‘Chizzy’ Chisnall, die daarmee een van de lijstaanvoerders van het toernooi bleef.

Samen met Kim Huybrechts en Peter Wright is Raymond van Barneveld nog puntloos. Hij heeft het vanavond tegen Chisnall gewoon weggegeven. Iets wat ik hem nog maar zelden heb zien doen.

Volgende week in Liverpool wacht Peter Wright als volgende tegenstander. Het moet dan echt beter gaan, anders gaat er slecht voor hem uitzien.

Lees ook:PDC Een goed begin leidt nog niet tot een overwinning voor Barney
Lees ook:PDC Er is geloot voor de eerste ronde van de Betway Premier League 2015
Lees ook:PDC Raymond van Barneveld doet prima zaken in Sheffield
Lees ook:PDC Vanavond de derde ronde van de Premier League
Lees ook:PDC De loting voor de Sydney Darts Masters 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>