PDC Vincent van der Voort de beste Nederlander bij het vierde kwalificatietoernooi voor het Players Championship

Tijdens het vierde kwalificatietoernooi voor de finale van het PDC Players Championship 2014 heeft Vincent van der Voort van de Nederlandse deelnemers de beste prestatie geleverd.  In de derde ronde schakelde hij Gary Anderson met 6-2 uit.  In de vierde ronde had hij de pech Phil Taylor te treffen.
De 16-voudig wereldkampioen (opnieuw)  in topvorm was een maatje te groot voor de  man uit Purmerend. Het werd 2-6. Voor Van der Voort was het toernooi ten einde.

In de kwartfinale nam Taylor subtiel wraak op Michael Smith (zijn overwinnaar op het laatste Wereldkampioenschap). The Power won met 6-1. Na een zege op Mervyn King in de halve finale (6-2) haalde Taylor voor de tweede maal dit weekend de finale. Zijn tegenstander in de finale was Ian White, die in de andere halve finale Magnus Caris uit Zweden klopte met 6-4. Via 3-0 werd het razendsnel 6-0 en had Taylor de overwinning, kwalificatie voor de finale van het Players Championship en – niet te vergeten – 10,000 GBP binnen.

 

 

 

Lees ook:PDC WK Darts: voor Adrian Lewis begint het toernooi vanavond
Lees ook:PDC De dag van Phil Taylor
Lees ook:PDC De ‘generale repetitie’ voor het PDC-wereldkampioenschap
Lees ook:PDC Michael van Gerwen wint 14e kwalificatietoernooi PDC Players Championship
Lees ook:PDC Weinig succes voor de Nederlanders in Barnsley

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>