PDC De ‘generale repetitie’ voor het PDC-wereldkampioenschap

De finale van het PDC Players Championship is (traditioneel)  de ‘generale repetitie’ van de PDC-professionals voor het wereldkampioenschap. De finale van het PDC Players Championship wordt tussen 28 en 30 november aanstaande gespeeld in het Butlins Resort Minehead – inderdaad, de plek waar eerder dit jaar ook de finale van de UK Open werd gespeeld.

Nederlandse deelname
Zowel Michael van Gerwen als Vincent van der Voort zijn (virtueel) al zeker van deelname. Voor het overige gaat het erom te zorgen dat je als speler bij de eerste 32 op de PDC Pro Tour Order of Merit staat. Naast Van Gerwen en Van der Voort staan Benito van de Pas en Jelle Klaasen aan de goede kant van de streep. Op basis van de situatie van dit moment halen twee oud-wereldkampioenen, Christian Kist en Raymond van Barneveld,  de finale niet.
Met name de huidige positie van Raymond van Barneveld is ronduit teleurstellend.

Zowel Kist als Van Barneveld (en al hun concurrenten) hebben nog zes kansen om plaatsing voor de Players Championship Finals af te dwingen.

Lees ook:PDC De eerste toernooien voor het Players Championship staan op het programma
Lees ook:PDC Michael van Gerwen wint het 6e kwalificatietoernooi voor het UK Open
Lees ook:PDC Winnaars PDC-Qualifying School bekend
Lees ook:PDC Kleine veranderingen op de wereldranglijst
Lees ook:PDC Laatste dag PDC – Qualifying School Wigan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>