PDC Premier League 2014 Avond 1: Adrian Lewis – Simon Whitlock

De afsluitende partij van de avond. Het gaat hier om de nummers 3 en 4 van de wereld. Dus ook een partij waarvan vooraf het idee bestond dat het mooi en spannend zou worden.

Simon Whitlock had niet alleen een off day. Hij wekte heel erg de indruk gewoon niet in vorm te zijn. Dat kan natuurlijk, maar het is en blijft jammer. Hopelijk kan hij dit probleem snel aanpakken en oplossen. Vanavond was het bedroevend slecht, ik kan het niet anders zeggen. Wanneer de nummer 3 van de wereld qua gemiddelde blijft steken op 86.31 dan is er iets goed mis. In dat kader heeft hij nog geluk gehad dat hij bij een stand van 6-0 voor Lewis ten minste nog één leg kon pakken met een dubbel-18.

Was Adrian Lewis dan zo ijzersterk? Nee hoor, dat viel allemaal wel mee. Maar hij pakte wel aan- startte iedere leg steevast en direct met scoren. En zolang dat maar consequent wordt volgehouden, kan het niet mis gaan. Dat blijkt. Aan het einde van de rit was het 7-1 voor Adrian Lewis.
Verdiend? Ja, maar verder doen we er goed aan om deze partij maar snel te vergeten.

Lees ook:PDC Simon Whitlock eindigt de Premier League 2014 met een gelijkspel tegen Van Gerwen
Lees ook:PDC Wes Newton verslaat de ongeslagen Adrian Lewis!
Lees ook:PDC Adrian Lewis verslaat Taylor op de 2e speeldag van de Premier League
Lees ook:PDC De Nederlandse prestaties in Birmingham – 13e avond Premier League Darts 2014
Lees ook:PDC Barney veegt Terry Jenkins van het podium bij de Unibet Masters: 10-3!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>