PDC Het kan verkeren…

Een fraaie uitspraak van Bredero, een Nederlandse dichter uit de Gouden Eeuw. Onder al zijn werk schreef hij ‘het kan verkeren’ als verwijzing naar de wisselvalligheid van het leven.

(Photo: John Walton/PA wire)

Deze uitspraak is in nauwelijks één maand tijd ook meer dan ooit van toepassing geworden voor 16-voudig wereldkampioen darts Phil Taylor. Bij de ondertekening van het contract met Target Darts nog vol overtuiging voor een succesvol seizoen 2014, een jaar waarin hij niet alleen terug zou komen aan de wereldtop, ook los zou gaan in de Premier League en zijn titel bij de UK open met succes zou verdedigen. Het kan verkeren, Phil Taylor.

Na vijf weken pas één overwinning in seizoen 2014 van de Premier League en als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl: de vroegtijdige uitschakeling op de UK open van dit jaar… door een tegenstander die de 151ste plaats op de wereldranglijst inneemt.

Lees ook:PDC Phil Taylor heeft zijn focus en motivatie weer helemaal terug
Lees ook:PDC De vier kandidaten voor de zege in de Premier League nader bekeken
Lees ook:PDC Michael van Gerwen favoriet bij de bookmakers
Lees ook:BDO Isle of Man dartstitel voor Robbie Green
Lees ook:PDC Alle wedstrijden uit de eerste ronde van de UNIBET Masters 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>