PDC Michael van Gerwen favoriet bij de bookmakers

Michael van Gerwen – regerend kampioen in de Premier League – is de grote favoriet voor de eindoverwinning in de finale van dit seizoen die aanstaande donderdag in de O2 Arena van Londen wordt gespeeld. Dit zou betekenen dat hij als eerste ‘buitenlander’ zijn titel met succes verdedigt. Tot nu toe is dat alleen Phil Taylor ooit gelukt.

Nu we het toch over hem hebben: allerwegen wordt verwacht dat Phil Taylor in de halve finale Raymond van Barneveld klop geeft, waardoor de finale een herhaling wordt van het vorig seizoen.  Dat Mighty Mike ook dit jaar de finale zou halen, was voor ons Nederlandse dartsfans natuurlijk al vanaf het eerste moment duidelijk. Maar voor Phil Taylor – die dit seizoen van start ging met het smadelijk verliezen van vier van zijn eerste vijf partijen, is het meer dan eens het bewijs dat het nog véél te vroeg is om hem nu al af te schrijven.

Lees ook:PDC Phil Taylor toch weer favoriet bij het komende wereldkampioenschap
Lees ook:PDC Premier League 2015 start donderdag 5 februari!
Lees ook:PDC En nu op naar de kwartfinales!
Lees ook:PDC Ook Michael van Gerwen door naar de derde ronde
Lees ook:PDC Michael Smith was dé verrassing van het vorige wereldkampioenschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>