PDC Morgen de tweede ronde van de Premier League 2015

Plaats van handeling voor de tweede speelavond is Bournemouth. Onze landgenoot Michael van Gerwen, Dave Chisnall en Adrian Lewis zullen er ongetwijfeld alles aan proberen te doen om hun vliegende start van vorige week te continueren. Mighty Mike ontmoet morgenavond de tweede debutant van het circus: Stephen Bunting.  Wanneer Van Gerwen zijn ijzersterke vorm van het afgelopen weekend meeneemt naar Bournemouth, mag Bunting, ondanks de kwaliteit die hij ontegenzeggelijk  bezit, geen probleem vormen.

Adrian Lewis staat tegenover vriend en eeuwige rivaal Phil Taylor.  Dave Chisnall ontmoet de tweede Nederlander in competitie, Raymond van Barneveld. Barney zal er alles aan doen om de afgang van vorige week – tegen Adrian Lewis – goed te maken. Als hij in goede doen is, moet dat niet echt een probleem opleveren.
Ik verwacht dat Phil Taylor morgenavond tegen zijn tweede nederlaag gaat oplopen. Zo goed draaide hij vorige week nog niet en het is nog maar de vraag of de technische problemen met zijn nieuwe pijlen zijn opgelost.

Alle wedstrijden op een rijtje

  • Peter Wright v Gary Anderson
  • Michael van Gerwen v Stephen Bunting
  • Adrian Lewis v Phil Taylor
  • James Wade v Kim Huybrechts
  • Dave Chisnall v Raymond van Barneveld

Zoals te doen gebruikelijk, zend onze nationale dartszender alle wedstrijden uit. U bent vanaf 20.00 uur van harte welkom bij de voorbeschouwing. De wedstrijden beginnen om 21.00 uur.

foto: Lawrence Lustig/PDC

Lees ook:PDC De vierde ronde van de Premier League 2015!
Lees ook:PDC In Birmingham vecht Adrian Lewis voor zijn laatste kans op de play-offs van de Premier League
Lees ook:PDC Goede kansen voor Van Gerwen en Van Barneveld bij de Premier League in Exeter
Lees ook:PDC Speelschema Premier League of Darts weken 2 tot en met 5
Lees ook:PDC Er is geloot voor de eerste ronde van de Betway Premier League 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>