PDC Bij het Wereldkampioenschap start de tweede ronde

Zaterdag 27 december zijn de 32 beste professionals van de PDC terug van het kerstreces. In Londen wordt dan een begin gemaakt met de tweede ronde. In deze 16e finale zijn er al enkele aardige partijen uit de loting gerold.

Zo ontmoeten Adrian Lewis en Keegan Brown elkaar opnieuw. En dat heeft Adrian Lewis beslist nog niet gewonnen.  Phil Taylor treft Mark Webster en regerend wereldkampioen Michael van Gerwen neemt het op tegen Sacha Stein, één van de verrassende nieuwkomers. Bij een normaal wedstrijdverloop heft de Duitser een wonder nodig om de volgende ronde te bereiken. Hoewel Mighty Mike zeker niet in topvorm was bij zijn eerste partij, verwacht ik toch een betrekkelijk eenvoudige overwinning.

De overieg Nederlanders
Naast Mighty Michael van Gerwen hebben we nog vier landgenoten in de tweede ronde. Dat is de laatste jaren wel eens minder geweest. Zij hebben als volgt geloot:

De eerste ronde heeft genoeg verrassingen laten zien. Ik beschouw Jelle Klaasen zeker niet als kansloos tegen Gary Anderson. Benito krijgt het zwaar tegen Dave Chisnall. Vincent van der Voort en Raymond van Barneveld moeten de volgende ronde kunnen halen.

Zorg dat u er bij bent
Onze nationale dartszender is zaterdagmiddag vanaf 13.30 uur present bij het middagprogramma. Vanaf 20.00 uur worden ook alle wedstrijden uit de avondsessie live op de buis gebracht.

 

Lees ook:PDC Volop verrassingen in de eerste ronde van het Europees Kampioenschap
Lees ook:PDC Players Championship Finals 2014 begonnen
Lees ook:PDC Bijgewerkte ‘Order of Merit’ van de PDC
Lees ook:PDC Raymond van Barneveld en Jelle Klaasen in stijl door naar de derde ronde in Hildesheim
Lees ook:PDC Vrijdag 24 oktober start in Muelheim de strijd om het Europees Kampioenschap

1 Reacties // Reageer

One thought on “PDC Bij het Wereldkampioenschap start de tweede ronde

  1. livescore

    I love your writing. Thanks for sharing!

      /  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>