PDC Net geen finale voor Barney in de 6e kwalificatie voor het UK Open

In de halve finale van het 6e kwalificatietoernooi voor het UK Open in Minehead, later dit jaar, had Raymond van Barneveld louter te maken met tegenstand uit Stoke-on-Trent. Het was ‘pittig’ gezelschap: Ian White, Adrian Lewis en Phil Taylor.

Raymond heeft gevochten als een leeuw – gewoon zoals dat hoort en zoals hij dat ook als geen ander kan. Maar dan moet alles kloppen. Vandaag was zo’n dag. De zegereeks eindigde in de halve finale tegen Ian White. De Brit won met 6-5. Maar – om een oeroud cliché te gebruiken: ‘het had net zo goed anders om kunnen wezen’.  De verschillen waren minimaal.

Al veel Nederlandse deelname aan de UK Open 2015
Als het hoofdtoernooi van het UK Open  straks in Minehead begint, doen daar minstens 12 Nederlandse professionals aan mee. Dat zijn niet alleen gevestigde namen als Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort bij vertegenwoordigd. Maar ook nieuwelingen als Jeffrey de Zwaan, Benito van de Pas en Jan Dekker. Dat worden mooie dagen voor het Nederlandse darts.

Lees ook:PDC UK Open 2014
Lees ook:PDC De kwalificatieserie voor de UK Open 2014 gaat van start
Lees ook:PDC Barney in halve finale 6e kwalificatie UK Open
Lees ook:PDC De eerste tegenstander van Raymond van Barneveld op de UK Open 2014
Lees ook:PDC De ‘generale repetitie’ voor het PDC-wereldkampioenschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>