PDC De vierde ronde van de Premier League 2015!

Straks start de vierde speelavond van de Betway Premier League van dit jaar. Plaats van handeling is de Odyssey Arena van Belfast, waar de spelers door 7.000 fans worden aangemoedigd.

Michael van Gerwen, de ongeslagen lijstaanvoerder van de competitie, staat vanavond tegenover Adrian Lewis. Altijd goed voor een mooie partij, met hoge gemiddeldes en dito checkouts. Dave Chisnall, de verrassende nummer 2 van de ranglijst staat vanavond tegenover Kim Huybrechts. Normaliter geen probleem voor de man uit St. Helens. De tweede Nederlandse deelnemer – titelverdediger Raymond van Barneveld - moet zich vanavond aan de oche ontdoen van die andere debutant, Stephen Bunting. Als Barney in goede doen is – en dat is hij meestal in Belfast – dan moet het lukken om de eerste overwinning van dit jaar naar binnen te halen!

Het programma van vanavond ziet er als volgt uit:

  • Kim Huybrechts v Dave Chisnall
  • Gary Anderson v James Wade
  • Michael van Gerwen v Adrian Lewis
  • Stephen Bunting v Raymond van Barneveld
  • Phil Taylor v Peter Wright

Live de Nederlandse deelnemers volgen
Dat kan streaming op www.rtl7darts.nl. Geeft u de voorkeur aan televisie, dan moet u even geduld hebben.  Het is vanavond ook Europa League (voetbal). Daarom begint de uitzending pas om 0.00 uur. Maar voor echte fans is dat natuurlijk geen probleem.

Lees ook:PDC Morgen de tweede ronde van de Premier League 2015
Lees ook:PDC Vanavond de derde ronde van de Premier League
Lees ook:PDC Donderdag start de Premier League 2015!
Lees ook:PDC Er is geloot voor de eerste ronde van de Betway Premier League 2015
Lees ook:PDC ‘The Wizard’ moet donderdagavond beslist winnen in Leeds

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>