BDO darts Na een goede start is Karin Krappen helaas uitgeschakeld

Karin KrappenDe eerste Nederlandse vertegenwoordigster die vandaag op Lakeside aan de start verscheen (Karin Krappen) trof het niet met haar tegenstandster. Meervoudig wereldkampioen Anastasia Dobromyslova.

‘De aanval is de beste verdediging’, moet onze landgenote hebben gedacht. Vanaf het eerste moment zocht zij de aanval en nadat zowel de eerste als de tweede leg ‘tegen de darts in’ werden beslist, wist zij met ‘dubbel 20′ als eerste te finishen: 1-0.

In de tweede set leek de nervositeit bij beide dames toe te slaan. Dobromyslova wist het beste met de stress om te gaan: 0-3 in legs en 1-1 in sets.
Karin begint de eerste leg van de derde set ijzersterk door met een score van ’123′ te finishen. Na een aanvankelijk gelijk opgaande strijd, weet Anna de set met 3-1 in legs te winnen. Daarmee wint ze ook de wedstrijd: 1-2. Karin kan na één wedstrijd naar huis.

Gemiddelden:

  • Karin: 66.63
  • Anna: 68.49

Lakeside, home of BDO darts

Lees ook:BDO BDO Daily Mirror World Trophy 2014 beslist
Lees ook:BDO darts Anastasia Dobromyslova naar halve finale vrouwentoernooi Lakeside
Lees ook:BDO darts Eindelijk een bloedstollend spannende partij op Lakeside
Lees ook:BDO darts Lakeside programma vrijdag 10 januari
Lees ook:PDC De finale van de Premier League darts 100% Nederlands!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>