Darts Nieuwe sponsoring voor Ronny en Kim Huybrechts

Onze Belgische vrienden Kim en Ronny Huybrechts hebben zich voor de komende vier jaar verzekerd van de steun van een nieuwe sponsor. Niet de eerste de beste. Beide Belgische toppers tekenden een sponsorovereenkomst met Unicorn, ‘s werelds grootste producent van dartsmateriaal en financieel en materieel steunpilaar van verschillende toppers, waaronder onze landgenoot Raymond van Barneveld.

Huybrechts signing with Unicorn

Onder de voorwaarden van de overeenkomst wordt Kim ingedeeld in de ‘Maestro’-categorie; zijn broer Ronny maakt zijn opwachting in de groep van de ‘Contenders’.

Voor beide broers komt de overeenkomst precies op het juiste moment. Kim is aan een opmars bezig binnen de gelederen van de Professional Darts Corporation. Voor zijn oudere broer Ronny biedt de overeenkomst meer mogelijkheden om full professioneel met de sport bezig te zijn.

 

Lees ook:PDC De derde ronde op de UK Open is in volle gang
Lees ook:PDC Darts 2014: Kim Huybrechts verslaat zijn broer
Lees ook:PDC Bloedstollend spannende singles tegen Belgiƫ
Lees ook:Darts Wereldkampioenschap softtip darts 2014: 2e wedstrijd in La Rochelle
Lees ook:PDC Nek-aan-nek tussen Lewis en Anderson in Premier League #6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>