PDC De ‘oude’ Phil Taylor is terug van weggeweest

foto: Lawrence Lustig/PDC

foto: Lawrence Lustig/PDC

Tijdens het derde kwalificatietoernooi voor de UK Open 2014 konden we weer getuige zijn van de fratsen van de ‘oude’ Phil Taylor. Hij is  terug van weggeweest.

Vanaf de start tot en met de halve finale werd er weinig tot niets van de tegenstanders overgelaten. Achtereenvolgens ‘sneuvelden’  Jack Tweddell (6-2), Michael Mansell (6-2), Keegan Brown (6-2), Andy Hamilton (6-1) en Gary Anderson (6-1) tegen de 16-voudig wereldkampioen.

In de halve finale moest Peter Wright er met 6-3 aan geloven. Met het wedstrijdgemiddelde haalde de oude meester ook zijn normale niveau weer. Dat zat bij iedere partij consequent boven de 100.00.

De finale werd een confrontatie tussen twee voormalige wereldkampioenen: Phil Taylor en Adrian Lewis. Het werd een zege voor de ontketende Phil Taylor: 6-2, met een gemiddelde van 107.78 en een hoogste checkout in de wedstrijd van 147. Tussen de bedrijven door produceerde hij zowel in zijn wedstrijd tegen Andy Hamilton als in de finale een 9-darter! Phil Taylor is terug. De concurrenten zijn gewaarschuwd!

Het wordt leuk op de tweede avond van de Premier League in Bornemouth. Dan staan de heren Taylor en Lewis  opnieuw tegenover elkaar.

PDC Fan

Lees ook:PDC In Leipzig nadert de ontknoping Van Gerwen in halve finale tegen Winstanley
Lees ook:PDC Van Gerwen wint met 7-1 van Newton #PL6
Lees ook:PDC Andy Hamilton door naar de derde ronde
Lees ook:PDC Ook Michael van Gerwen door naar laatste-16 UK Open
Lees ook:PDC Adrian Lewis haalt de finale van de UK open 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>