PDC Tweede toernooi Unicorn Challenge Tour gewonnen door Ron Meulenkamp!

Ron MeulenkampDe eerste dag van de Unicorn Challenge Tour 2014 is geweldig begonnen voor onze landgenoot Ron Meulenkamp. In de double header die vandaag in Wigan werd afgewerkt haalde hij eerst een plaats in de kwartfinale om vervolgens het tweede toernooi te winnen!

Alle partijen zijn gespeeld volgens het format ‘best of 9 legs’. De andere Nederlandse deelnemer – Dirk van Duijvenbode – draaide prima in de Unicorn Youth Tour, die de Challenge op zaterdag vooraf ging, maar vandaag ontbrak net dat kleine beetje geluk dat je aan de oche soms nodig hebt.
Bij Ron Meulenkamp waren de rollen omgedraaid, hij boekte vandaag de beste resultaten.  Het leukste succes was dat hij in het tweede toernooi de eerste winnaar van de dag (Jamie Robinson) mocht uitschakelen.

Van de Unicorn Challege Tour wordt een speciale ‘Order of Merit’ bijgehouden. Spelers die aan het einde van de reeks op één van de eerste twee plekken van de ranglijst eindigen krijgen een PDC Tour Card voor 2015/2016. De plaatsen 3 tot en met 8 geven vrije toegang tot en deelname aan de PDC Qualifying School 2015.

Lees ook:PDC Dirk van Duijvenbode in de eerste ronde van de Unicorn Challenge Tour uitgeschakeld
Lees ook:PDC Dubbele winst voor Colin Fowler in PDC Unicorn Challenge Tour
Lees ook:PDC Unicorn Challenge Tour 2014
Lees ook:PDC Goede prestaties Ryan de Vreede en Dirk van Duijvenbode bij PDC Unicorn Youth Tour 2014
Lees ook:PDC PDC Awards Dinner

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>