PDC De jongste deelnemer aan de UK Open 2014

Shaun LovettAls straks de UK Open 2014 in Minehead van start gaat, wordt het ook voor de pas 16-jarige Shaun Lovett een spannende dag. Met zijn 16 jaar is Shaun met afstand de jongste deelnemer aan het toernooi.  Een toernooi waar hij – volgens zijn manager Bob Nice – eigenlijk alleen maar aan meedoet om ervaring op te doen.
Maar The Magician wil meer.  Allereerst wil hij natuurlijk zo goed mogelijk presteren in het toernooi. Zijn eerste tegenstander is Joe Murnan, als 77ste geplaatst. Lukt het Shaun om deze partij te winnen, dan gaat de strijd verder tegen een andere qualifier. In zijn directe nabijheid is men van mening dat de jonge opkomende ster zeker tot de derde ronde moet kunnen komen.

Target Darts
Target Darts gaat Lovett over een periode van drie jaar sponsoren. In het team van Target komt hij goed terecht tussen wereldtoppers als Adrian Lewis, Colin Lloyd en- niet te vergeten – 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor.

Lovett, die serieus darts speelt sinds zijn twaalfde jaar, heeft eerder al een stevig visitekaartje afgegeven door eind 2013 de Winmau World Masters voor junioren te winnen.

Lees ook:PDC Target darts doet een greep naar de macht
Lees ook:PDC Er is geloot voor de Europese Darts Grand Prix in Sindelfingen
Lees ook:Phil Taylor stopt? Echt niet!
Lees ook:PDC Van Barneveld opgetogen over het resultaat tegen Thornton in Aberdeen
Lees ook:PDC Phil Taylor verrassend uitgeschakeld in de eerste ronde van de Unibet Masters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>