PDC World Matchplay 2014 in Blackpool gestart

Michael van Gerwen opkomstDit weekend is – onder tropische omstandigheden – de finale van het World Matchplay 2014 van start gegaan. Alle internationale toppers van de Professional Darts Corporation staan in Blackpool aan de start.

Wereldkampioen Michael van Gerwen is ook hier favoriet voor de eindoverwinning. In de eerste ronde heeft Mighty Mike in een niet altijd even sterke partij met 10-7 afgerekend met Steve Beaton.

Later vandaag begint voor 14-voudig winnaar Phil Taylor het toernooi. In zijn eerste partij wacht Darren Webster. Op het eerste gezicht geen onoverkomelijke hindernis voor The Power.  Het sluitstuk van de zondagavond belooft wel vuurwerk. Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort staan dan tegenover elkaar.

De prestaties van uw favorieten volgen?
Dat kan! Op onze nationale dartszender is vanavond – vanaf 22.00 uur een uitgebreide reportage van de wedstrijden van vandaag te bekijken. Voor de échte fans die geen seconde van de wedstrijden willen missen, levert RTL7 ook een livestream via haar website. Daarin wordt abusievelijk nog verwezen naar de ‘Premier League’,  maar het gaat echt om rechtstreekse beelden van het World Matchplay 2014.

Lees ook:PDC Peter Wright in eerste ronde World Matchplay uitgeschakeld
Lees ook:PDC Vanavond de finale om de World Matchplay titel 2014
Lees ook:PDC We gaan beginnen…
Lees ook:PDC Premier League of Darts 2014 bijna van start
Lees ook:PDC World Matchplay 2014 – programma voor maandag 21 juli

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>