PDC Het volgende slachtoffer van Cristo Reyes heet Kevin Painter

Hoe het toernooi verder ook verloopt, voor Cristo Reyes is zijn optreden op het PDC WK-darts nu al een overweldigend succes. Na de sensationele zege op Wes Newton in de eerste ronde Cristo Reyes and Kevin Paintermoest nu ook Kevin Painter de bietenbrug op. Na een spannende strijd zegevierde de Spaanse debutant –  na een 1-3 achterstand -opnieuw met 4-3.
Opmerkelijk is dat dit WK voor Reyes zijn debuut bij de Professional Darts Corporation betekent. Hij plaatste zich via het Iberisch kwalificatietoernooi als grote onbekende. Dat is nu wel anders. :-)  Reyes is overigens pas de tweede darter in de geschiedenis die, komende vanuit het kwalificatietoernooi, tot de derde ronde doordringt.

Alle hoge scores ten spijt, ging Painter vooral op cruciale momenten onderuit op zijn dubbels. De Spanjaard, die zijn kalmte nu wel bewaarde, wist daar goed van te profiteren. Via de setstanden 3–2, 1–3, 0–3, 2–3, 3–2, 3–2, 3–0, eindigde de partij in een sensationele overwinning voor Reyes: 4-3. In de derde ronde wacht Gary Anderson hem op aan de oche. Normaal zou de uitslag van die ontmoeting al op voorhand duidelijk zijn. Nu sluit ik niets meer uit.

De cijfers:

  • Gemiddelde: 88.41 (CR) – 90.22 (KP)

Lees ook:PDC WK Darts: Kevin Painter’s tweede jeugd
Lees ook:PDC Nieuwe dag met nieuwe kansen op Ally Pally
Lees ook:PDC Vijfde kwalificatietoernooi voor het PDC Players Championship is begonnen
Lees ook:PDC WK Darts Ontketende Whitlock zet Painter uit het toernooi
Lees ook:PDC Verrassingen tijdens het zesde kwalificatietoernooi voor het PDC Players Championship

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>