PDC German Darts Championship 2015

In Hildesheim begint straks de laatste dag van het eerste toernooi op de Europese tour van 2015. Het Open Duitse kampioenschap in Hildesheim. Grote afwezige is 5-voudig wereldkampioen Raymond van Barneveld. Hij kon door griep niet aan de kwalificatie deelnemen.
Voor het overige waren alle Nederlandse PDC-professionals bekend. En hoewel het er op de eerste dag zeker niet slecht uitzag – vooral Jelle Klaasen speelde voortreffelijk, zijn nu alleen Michael van Gerwen en Vincent van der Voort nog in de strijd.

De derde ronde – vanmiddag vanaf 13.00 uur – heeft de volgende loting opgeleverd:

  • Gary Anderson v Steve Beaton
  • Mervyn King v Justin Pipe
  • James Wade v Vincent van der Voort
  • Peter Wright v Adrian Lewis
  • Michael van Gerwen v Stephen Bunting
  • Brendan Dolan v Joe Murnan
  • Robert Thornton v Simon Whitlock
  • Michael Smith v Mensur Suljovic

Verrassende gezichten? Best wel! Joe Murnan bijvoorbeeld. En zeer zeker Mesur Suljovic. Voor het overige zijn het voornamelijk de gevestigde namen die (weer) boven komen drijven. Alle wedstrijden in de derde ronde worden gespeeld op het format ‘best of 11 legs’. Het gaat er dus om als eerste 6 legs te winnen.

Voor de Nederlanders is er volop kans om verder te komen. Michael van Gerwen in topvorm moet zeker van Stephen Bunting kunnen winnen. Vincent van der Voort, die James Wade aan de oche treft, is ook zeker niet kansloos.

Later vandaag meer!

Lees ook:PDC Duits Open kampioenschap 2015
Lees ook:PDC De laatste 32 van de UK Open beginnen straks aan de vierde ronde
Lees ook:PDC Christian Kist en Raymond van Barneveld door naar laatste-16 UK Open
Lees ook:PDC Start ProTour 2015 in Hildesheim
Lees ook:PDC Kwalificatie PDC European Tour – de derde ronde in Wigan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>