PDC Wright en Chisnall delen de punten op de 2e speeldag van de Premier League

Peter WrightBeide debutanten in het Premier League circus zijn vorige week allebei met een overwinning begonnen. Nu troffen ze elkaar aan de oche.

Na een start die vrijwel naadloos gelijk begon, maakte Peter Wright vanaf de tweede leg het verschil. Gaandeweg liep hij uit van 1-1 naar 5-1. ‘Dat wordt een walk over’,  moeten veel van de toeschouwers hebben gedacht. Maar ook deze partij kreeg een onverwacht einde.

In de 8e leg (bij de stand 5-2 voor Peter Wright) is het Dave Chisnall die de eerste ’180′ in het bord gooit.  Na wat missers op de checkouts over en weer is het uiteindelijk Dave Chisnall die de 8e leg pakt: 3-5. In leg nummer 9 begint Dave met 2 maal 180 en kan vervolgens gaan aanleggen voor een spectaculaire 9-darter. Dat gaat echter bij de 7e pijl jammerlijk mis. Met 11 darts komt hij desalniettemin keurig aan de finish. Daarmee brengt Chisnall de stand op 4-5.

Hierna is er voor Peter Wright geen houden meer aan. Een ontketende Chisnall komt van 4-5 en 4-6 uiteindelijk keurig terug tot 6-6. Niet in de laatste plaats doordat Wright behoorlijk liep te klungelen aan het einde van de partij.Het resultaat is dat beide mannen de punten delen.

Gemiddelden:

  • Chisnall: 95.20
  • Wright: 86.23

Lees ook:PDC Bloedstollende veldslag tussen Anderson en Klaasen
Lees ook:PDC Vierde nederlaag in vijf partijen voor Peter Wright
Lees ook:PDC Peter Wright verliest punten in de Premier League
Lees ook:PDC Barney deelt de punten met Snakebite #PremierLeague07
Lees ook:PDC De beste scores waren voor Thornton de winst voor Wright

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>