PDC Ook in Dubai gaat Barney voor de overwinning

Sinds zijn meer dan verdiende overwinning in de Betway Premier League van 2014 blaakt onze landgenoot Raymond van Barneveld van het zelfvertrouwen. En terecht.
In een interview – eerder vanavond – voor Dubai TV zei hij onder meer het volgende: ‘ Ik draaide uitstekend in de Premier League, zeker ook tijdens de finaleavond. Vooral in de finale tegen Michael (wereldkampioen Michael van Gerwen) viel iedere pijl goed.’

‘Ik voel me goed en zal er alles aan doen om ook de Dubai Duty Free Darts Masters te winnen.’

Het toernooi wordt gehouden in de tennishal van Dubai. Op het podium is een speciale voorziening gemaakt waarmee het ontstaan van overlast (door de wind) maximaal te voorkomen. Ondanks die extra voorziening gebruikt onze landgenoot grotere flights om zijn pijlen stabiel te houden.

Vorig jaar was de finale van de Dubai Duty Free Darts Masters volledig Nederlands. Michael van Gerwen won de titel, Van Barneveld werd tweede. We kijken uit naar een reprise van deze finale.

 

 

Lees ook:PDC Dubai Duty Free Darts Masters op 29 en 30 mei 2014
Lees ook:PDC In weergaloze stijl prolongeert Michael van Gerwen zijn titel in Dubai
Lees ook:PDC Dubai Duty Free Darts Masters
Lees ook:PDC Dubai Duty Free Darts Masters nu al niet meer weg te denken
Lees ook:PDC World Series of Darts 2014 wordt uitgebreid!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>