PDC Taylor en Anderson winnen in de tweede ronde van de World Grand Prix

Na de twee sensationeel verlopen twee eerste partijen van de avond werd het spreekwoordelijk tijd voor rust in de tent. Dat zou moeten gebeuren in de derde partij van de avond tussen Phil Taylor en Andrew Gilding.

Taylor-7-2-14

Taylor, 11-voudig kampioen op dit onderdeel en op jacht naar zijn 12e titel – raakte in het begin van de partij toch tegen de verwachting in op achterstand. Maar hierna ging het licht de goede kant op schijnen. Taylor ging aan de lopende band scoren, Gilding kwam er niet meer aan te pas. Het einde van de partij kwam bij 3-1 voor The Power.  Gilding uit het toernooi en vrijdgavond een fraai affiche in de kwartfinale: James Wade v Phil Taylor.

In de laatste partij van de avond ontmoeten Gary Anderson en Michael Mansell elkaar.  Hier ontwikkelde de partij zich vrijwel naadloos op het format van die tussen Taylor en Gilding in de partij ervoor. Mansell komt op voorsprong, Anderson maakt gelijk en gaat los. Mansell komt er niet meer aan te pas. Ook deze partij eindigde in 3-1 voor de grote favoriet: Gary Anderson.

gary-anderson-betvictor-world-matchplay-quarter-finals-lawrence-lustig-pdc_1q85q8k1jrcn41kb61lqtl7p5g

Lees ook:PDC Grand Slam of Darts de wedstrijden van dinsdag 11 november 2014
Lees ook:PDC Premier League 2014 – avond #1 Chisnall-Thornton (UPDATE)
Lees ook:PDC Verrassingen tekenen zich al af op de eerste avond van de World Grand Prix
Lees ook:PDC Nek-aan-nek tussen Lewis en Anderson in Premier League #6
Lees ook:PDC World Grand Prix 2014 – het programma voor de eerste avond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>