BDO darts Een dag vol problemen én verrassingen op Lakeside

Het BDO-wereldkampioenschap is vanmiddag met vallen en opstaan begonnen. Een nog niet bepaald soepel lopende organisatie, veel wachten en – alsof dat allemaal nog niet genoeg was – problemen door noodweer.

Tamara SchuurEen wolkbreuk boven Frimley Green zorgde voor een algehele stroomstoring. Op de sociale media werd de hand van voormalig BDO-icoon Martin Fitzmaurice vermoed, maar het was gewoon ‘domme’ tegenslag.

Tussen alle problemen door werd er ook nog gewoon gespeeld. De twee eerste partijen zorgden direct voor evenzoveel knallende verrassingen.
In de eerste partij was onze landgenote Tamara Schuur te sterk voor meervoudig wereldkampioen Trina Gulliver; 2-0 voor de Nederlandse en Gulliver kon direct weer naar huis. Opvallend waren het lage gemiddelde van Gulliver (65.37) en de keurige finish waarmee Schuur de 2e leg van de 2e set besliste (147).

Ook Scott Waites uitgeschakeld
Niet voor het eerst heeft de regerend BDO-wereldkampioen de eerste ronde niet overleefd. Was vorig jaar Martin Adams het slachtoffer, dit jaar moest Scott Waites eraan geloven. In de wedstrijd tegen Alan Norris ging hij kansloos af richting uitgang. 3-0.

Later meer.

Lakeside, home of BDO darts

Lees ook:BDO darts Lakeside begint vandaag!
Lees ook:BDO darts Jan Dekker en Martin Adams naar de kwartfinale op Lakeside
Lees ook:BDO darts Lakeside programma vrijdag 10 januari
Lees ook:BDO British Open 2014 prooi voor Scott Mitchell
Lees ook:BDO De loting voor de BDO Daily Mirror World Trophy is gepubliceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>