PDC Finalisten van het PDC-wereldkampioenschap voor junioren 2014 zijn bekend

De finale van het PDC-wereldkampioenschap darts voor junioren zal 22 mei a.s. worden betwist door Keegan Brown en Rowby-John Rodriguez.

WORLDYOUTH_BROWN_RODRIGUEZ

Brown was eerder winnaar van de PDC Youth Tour 2012. Hij is ook actief binnen het professionele circuit waar hij dit jaar opzien baarde door tweemaal 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor te kloppen. Hij bereikte de finale van het WK door afgelopen zaterdag onze landgenoot Dirk van Duijvenbode met 6-2 klop te geven bij de kwalificatie in Reading.

Zijn tegenstander komt uit voor Oostenrijk en is – na Mensur Suljovic – de tweede Oostenrijkse darter die op weg is naar de wereldtop. Volgens eigen zeggen heeft de 20-jaar jonge Oostenrijker de nacht voor de finale bijna niet kunnen slapen van de spanning. Hij hoopte maar op één ding: de kans om zijn eigen spel te spelen. En dat is, gelukkig voor hem, prima gelukt.

 

Lees ook:PDC Succes voor Vincent van der Voort in Salzburg
Lees ook:PDC De beste scheids… Russ Bray!
Lees ook:PDC De eerste kwartfinalisten van de UK Open 2014 zijn bekend
Lees ook:PDC Duits Open de volgende prooi voor Michael van Gerwen
Lees ook:PDC Duits Open kampioenschap 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>