PDC Succes voor Vincent van der Voort in Salzburg

Vincent-van-der-Voort1Vanmiddag zijn de laatste 16 spelers begonnen aan de finaledag van het PDC Austrian Open in Salzburg. Namens Nederland waren Benito van de Pas en Vincent van der Voort nog in de strijd.

Van de Pas had de pech dat zijn tegenstander – meervoudig wereldkampioen John Part – in goede vorm stak. Hij ging met 4-6 onderuit. Vincent van der Voort deed ook nu weer prima. Brendan Dolan verloor met 6-1.

Het bleef hier niet bij voor ‘Fast Vinnie‘. In de kwartfinale klopte jij John Part om vervolgens in de halve finale de Oostenrijkse hoop (Mensur Suljovic) het nakijken te geven. In de finale wachtte Jamie Caven die eerder Phil Taylor uit het toernooi had gezet.
Na een spannende wedstrijd won onze landgenoot de finale met 6-5.  Het was de eerste zege van Van der Voort op Europese Tour sinds drie jaar. Een voortreffelijk resultaat.

Lees ook:PDC Finalisten van het PDC-wereldkampioenschap voor junioren 2014 zijn bekend
Lees ook:PDC De eerste kwartfinalisten van de UK Open 2014 zijn bekend
Lees ook:PDC Duits Open kampioenschap 2015
Lees ook:PDC Start ProTour 2015 in Hildesheim
Lees ook:PDC Vincent van der Voort de beste Nederlander bij het vierde kwalificatietoernooi voor het Players Championship

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>