PDC Raymond van Barneveld doet prima zaken in Sheffield

Tijdens de 10e speelronde van de Premier League Darts heeft Raymond van Barneveld maar liefst twee overwinningen geboekt. Aan het begin van de avond klopte hij Dave Chisnall met 7-5. Tijdens de afsluitende partij ging ook Peter Wright onderuit tegen onze landgenoot. Opnieuw was de score 7-5. Een voortreffelijke avond voor onze landgenoot, die daarmee een belangrijke stap heeft gezet in de richting van de play-offs van het toernooi.

In de wedstrijd tegen Dave Chisnall noteerde de Brit weliswaar de hoogste scores, maar Barney finishte vele malen beter. Dat Chisnall daarbij in de loop van de wedstrijd toch weer last kreeg van stressverschijnselen is een aardig bijkomend voordeel. Maar doordat onze landgenoot nu eens prima finishte (hij scoorde  54%  op zijn dubbels) kwam zijn consistent goede spel nu eens eindelijk goed uit de verf. En dat is hem van harte gegund.

Raymond van Barneveld

In de wedstrijd tegen Peter Wright was er meer sprake van een gelijkopgaande strijd. De doorbraak van onze landgenoot kwam bij de stand 4-4  in legs met een formidabele 129-finish. Daarna was het met de tegenstand van Peter Wright zo goed als gedaan. In tempo liep onze landgenoot verder uit en bereikte als eerste de finish: 7-5.

Als dit de norm wordt voor de komende weken, dan breken er voor Raymond van Barneveld mooie tijden aan in de Premier League.

Lees ook:PDC Dit was niet nodig Raymond!
Lees ook:PDC Voortreffelijk spelende Van Barneveld klopt Lewis 7-3
Lees ook:PDC De 10e avond van de Premier League Darts 2014 in Sheffield
Lees ook:Het zijn drukke dagen voor de top van de PDC
Lees ook:PDC Het aftellen voor de Premier League is begonnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>