PDC Winnaars PDC-Qualifying School bekend

Zojuist zijn op de site van de PDC de namen gepubliceerd van de gelukkigen die een tour card voor de komende twee seizoenen pdc_logo-HDontvangen.

Behalve Benito van de Pas, die eerder deze week al succesvol was, hebben ook Christian Kist en Mareno Michels de eindstreep gehaald. Proficiat!

In de PDC zijn nu de volgende Nederlandse spelers actief: Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Vincent van der Voort, Jelle Klaasen, Benito van de Pas, Christian Kist en Mareno Michels.

Voor de volledige lijst met resultaten kijkt u hier.

Nederlanders die het niet hebben gered
Het is zeker niet zo dat voor de Nederlanders die nu zijn afgevallen de kansen voorbij zijn. Integendeel! De hoogst geplaatste darters op de Q-school ranking krijgen een uitnodiging wanneer darters uit de pro Tour verstek laten gaan voor de Players Championships. Ten Berge en Voornhout staan op de plaatsen twee en drie. Het is daarom vrijwel zeker dat zij voor vrijwel alle Players Championships zullen worden uitgenodigd. Daarnaast mogen ze – zoals alle Nederlandse spelers – meedoen op iedere UK Open Qualifier, European Tour Qualifier én op de zestien toernooien van de Challenge Tour.

banner Taylor van Gerwen

Lees ook:PDC Laatste dag PDC – Qualifying School Wigan
Lees ook:PDC Ook 2e ronde PDC Qualifying School verloopt redelijk goed voor Nederland
Lees ook:PDC Nederlanders goed begonnen in 14e kwalificatietoernooi PDC Players Championship
Lees ook:PDC De eerste resultaten van de vierde dag van de PDC Qualifying School
Lees ook:PDC De ‘generale repetitie’ voor het PDC-wereldkampioenschap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>