PDC Overwegend goede prestaties van de Nederlandse darters in de eerste ronde van de Grand Slam of Darts

singha-beer-grand-slam-of-darts_1cmkzuk6jwko41tuseltf672gu

In Wolverhampton is dit weekend een begin gemaakt met de jaarlijkse Grand Slam of Darts. De enige onderlinge krachtmeting tussen de toppers van de PDC en de BDO. Het Nederlandse contingent is overwegend goed aan het toernooi begonnen.

Er waren (verwachte) overwinningen voor Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Vincent van der Voort. Dat Christian Kist Andy Hamilton versloeg, was een aangename verrassing. Slechts Jan Dekker en Wesley Harms begonnen het toernooi met een nederlaag. Die van Harms tegen Stephen Bunting (1-5) pakte wel wat fors uit.

Spectaculair
Waren er ook echt grote verrassingen te melden op de eerste speeldag? Zeker! En dan heb ik het niet over de manier waarop titelverdediger Phil Taylor korte metten maakte met Richie George – het werd 5-0 voor The Power. Maar vooral Rowby John Rodriquez die Adrian Lewis klopte (het werd 2-5 voor de jonge Oostenrijker) en de nederlaag van Simon Whitlock tegen Michael Smith. Na een flitsend scherpe start had the Wizard alsnog met 2-5 het nakijken.

Het toernooi wordt vandaag voortgezet. Vanaf 17.58 uur kunnen de liefhebbers overschakelen op RTL-7.Daar kunt u de wedstrijden de hele avond volgen.

rtl7darts1

 

Lees ook:Darts Deelnemersveld Grand Slam of Darts 2014 bekend
Lees ook:PDC Spannende halve finales bij de German Darts Masters 2014
Lees ook:PDC Succes voor Vincent van der Voort in Salzburg
Lees ook:PDC Maandag 22 december D-day voor Barney
Lees ook:BDO Topprestaties Wesley Harms

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>