PDC Sensatie! Benito van der Pas speelt Dave Chisnall uit het toernooi

Als debutant de nummer acht van de plaatsingslijst uitschakelen. Dan ben je goed bezig! Het lukte Benito van der Pas die zojuist Dave Chisnall uitschakelde op het wereldkampioenschapBenito van de Pas darts van de PDC. Het werd uiteindelijk 2-4 voor de jonge Nederlander.

Chizzy begon flitsend aan de partij, maar zag geen kans om onze landgenoot in de verdediging te drukken. Via 1-0, 1-1, 2-1 en 2-2 ging de strijd gelijk op. Toen schakelde Van der Pas een stevig tandje bij, wist Chisnall niet wat hem overkwam en knalde de Nederlander door naar de eindstreep. Op het moment dat Big Ben de achterstand had weggewerkt, ging hij keihard door. Chisnall begon fouten te maken.
Met name in de beslissende zesde set speelde ‘onze’ Benito weergaloos. Hij raakte 2-0 achter in legs, maar herstelde net op tijd. Met ‘tops’, 77 en dubbel 8 lukte het hem driemaal achter elkaar om als eerste te finishen. Een sublieme prestatie en door naar de derde ronde.

Lees ook:PDC Van Gerwen wint na lastige partij van Chisnall 7-4
Lees ook:PDC Bloedstollende veldslag tussen Anderson en Klaasen
Lees ook:PDC Benito van de Pas keurig naar de tweede ronde
Lees ook:PDC Zeven keer 180 was niet genoeg. Chisnall verliest van Taylor in de Premier League
Lees ook:PDC Michael van Gerwen soepel naar de laatste acht op het WK

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>