PDC Darts James Wade ernstig teleurgesteld over besluit Premier League

James wadeMet een verklaring op zijn website heeft James Wade uiting gegeven aan zijn teleurstelling over het besluit van de PDC  hem niet uit te nodigen voor de komende Premier League, die 6 februari aanstaande van start gaat.

Sinds het bekend worden van het deelnemersveld gonst het werkelijk van de geruchten en speculaties over de werkelijke reden van de afwezigheid van de huidige nummer 6 van de wereld.
Met de verklaring wil hij duidelijkheid scheppen.

Er is – aldus Wade – geen enkele aanwijsbare medische reden voor dit besluit. Ook is er door niemand van zijn begeleiders geadviseerd om rust te nemen.  ’Mijn geestelijke gezondheid is goed en mijn conditie is beheersbaar’, zegt Wade die al jaren aan depressies leidt en daarvoor medicatie krijgt.

Wade – die op het laatste WK in de kwartfinales werd uitgeschakeld door Adrian Lewis – zegt geen andere keuze te hebben dan het besluit van de PDC en de Premier League-organisatie te accepteren. ‘Ik werk hard aan de kwaliteit van mijn spel en doe er alles aan om zo snel mogelijk terug te komen in de top-4 van de wereldranglijst’, aldus de onfortuinlijke darter.

Meer weten over de komende Premier League? Lees hier verder.

 

Lees ook:PDC Stephen Bunting vertrekt alsnog naar de PDC
Lees ook:PDC De laatste acht van de UK Open gaan weer van start
Lees ook:PDC Premier League avond #2: Adrian Lewis – Phil Taylor
Lees ook:PDC Van Barneveld opgetogen over het resultaat tegen Thornton in Aberdeen
Lees ook:PDC In Birmingham vecht Adrian Lewis voor zijn laatste kans op de play-offs van de Premier League

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>