PDC In Birmingham vecht Adrian Lewis voor zijn laatste kans op de play-offs van de Premier League

Na een aantal mindere resultaten in de voorgaande ronden, vecht Adrian Lewis aanstaande donderdag voor  zijn laatste kans op het bereiken van de play-offs van de Premier League Darts van dit seizoen. Vorige week in Manchester leed hij zijn vierde nederlaag van dit seizoen.

Adrian Lewis_Stoke_Sentinel

Adrian Lewis verloor vorige week in Manchester kansloos van Raymond van Barneveld (7-3). In zijn drie laatste partijen fungeren achtereenvolgens Peter Wright, Robert Thornton en Dave Chisnall als zijn tegenstander.  Wanneer de focus wordt gelegd op de vierde plaats van de ranglijst – daar staat nu Phil Taylor – dan bedraagt zijn achterstand momenteel 5 punten.

Voor 16-voudig wereldkampioen Taylor zijn de twee partijen van komende week van doorslaggevend belang. In Birmingham ontmoet hij Raymond van Barneveld en Dave Chisnall. ‘Als ik die partijen verlies, kan in de Premier League van dit seizoen verder wel vergeten’, aldus de oud-wereldkampioen.

Beide Nederlandse toppers – Raymond van Barneveld en Michael van Gerwen – hoeven zich geen zorgen meer te maken over het lucratieve vervolg van het toernooi. Zij zijn allebei al zeker van hun plaats bij de laatste vier.

Lees ook:Het zijn drukke dagen voor de top van de PDC
Lees ook:PDC Premier League Darts 2014 na de 11e avond in Aberdeen
Lees ook:PDC Morgen de tweede ronde van de Premier League 2015
Lees ook:PDC Goede kansen voor Van Gerwen en Van Barneveld bij de Premier League in Exeter
Lees ook:PDC Premier League avond #2: Michael van Gerwen – Robert Thornton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>