PDC Donderdag 6 maart: komt Phil Taylor nog terug tot de top-4 van de Premier League?

Donderdag 6 maart a.s. vindt in de Westpoint Arena in Exeter de vijfde ronde plaats van de Premier League of Darts 2014. Naast de wedstrijden van de Nederlandse coryfeeën Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld is er natuurlijk maar één vraag die de dartsliefhebber bezighoudt.

Ziet Phil Taylor alsnog kans om terug te komen en bij de top-4 te eindigen?

Tot nu toe zijn de prestaties van Phil Taylor goed te vergelijken met die in de Premier League van 2008. Ook toen begon hij met drie kansloze nederlagen. Vanaf wedstrijd #4 begon hij weer te winnen. Dat winnen hield pas op nadat de finale was gespeeld. Hij won- zelfs na met drie nederlagen te zijn begonnen – alsnog  het toernooi.

In het toernooi dat nu wordt gespeeld is de concurrentie groter dan ooit. Het zal dus zeker geen eenvoudige opgave worden.  Donderdag wacht hem de strijd met Gary Anderson.  Het volledige programma in Exeter ziet er als volgt uit:

  • Adrian Lewis v Michael van Gerwen
  • Wes Newton v Simon Whitlock
  • Phil Taylor v Gary Anderson
  • Raymond van Barneveld v Dave Chisnall
  • Peter Wright v Robert Thornton

Het wordt vast en zeker weer een mooie dartsavond; op onze nationale dartszender kunt u vanaf 20.00 uur rechtstreeks getuige zijn van de prestaties van uw helden.

 

 

Lees ook:PDC Tweede speeldag Premier League of Darts 2014
Lees ook:PDC Dertiende speeldag Premier League Darts 2014
Lees ook:PDC Premier League blijft spannend tot aan de laatste pijl
Lees ook:PDC Maak niet de fout om Phil Taylor nu al af te schrijven
Lees ook:PDC Begint in Exeter de victorie voor Simon Whitlock?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>