PDC Het is tijd voor de kwartfinales bij de World Grand Prix

Nu we met elkaar langzaam zijn bijgekomen van alle spektakel van de tweede ronde, is het vanavond tijd voor de kwartfinales bij de World Grand Prix.  Loting heeft de volgende wedstrijden opgeleverd:

Michael van Gerwen en Phil Taylor hadden we natuurlijk vooraf al verwacht. Voor het overige wordt het veld toch vooral gecompleteerd met verrassingen.

De wedstrijd tussen Mighty Michael van Gerwen en Mervyn King is een herhaling van de finale van de World Grand Prix 2012. Onze landgenoot won die partij met 6-4. Het was zijn eerste grote titel in PDC-verband. Kevin Painter zou wel eens voor een verrassing kunnen zorgen tegen Gary Anderson. De wedstrijd tussen Burnett en Bunting is voor mij niet te voorspellen. Dat Stephen Bunting bij zijn debuut op dit podium al zover komt, is knap. Hetzelfde kan worden gezegd van The Prince of Wales die overduidelijk aan zijn tweede jeugd is begonnen.

De knaller van de avond wordt ongetwijfeld de partij tussen Phil Taylor en James Wade. Taylor gaat volgens eigen zeggen voor z’n twaalfde titel op dit podium. Maar of hij zich staande kan houden tegen een in topvorm verkerende  Machine… ik vraag het mij af.

Rechtstreeks meekijken
Veel mooie sport vanavond op het vertrouwde podium van het Citywest Hotel. Wilt u er – als rechtgeaarde dartsfan – niets van missen?  Schakel dan om 19.57 uur over op RTL7. Dan hoeft u er niets van te missen.
Wilt u de gebeurtenissen in Dublin streaming volgen? Dat kan natuurlijk ook. Log dan op tijd in bij RTL 7 darts. Let u er wel op dat de doorgifte van streaming beelden niet langer gratis is? Als u de link volgt, komt u bij het scherm waar u de kosten gemakkelijk kunt voldoen (€ 1,99 voor een periode van 24 uur).

Lees ook:PDC WK Darts speeldag 10
Lees ook:PDC James Wade wint UNIBET Masters 2014 na een sensationele finale
Lees ook:PDC De loting voor de tweede ronde van de World Grand Prix 2014
Lees ook:PDC Mervyn King als eerste door naar halve finale UK Open 2014
Lees ook:PDC Het eerste gelijkspel in de Premier League 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>