PDC Michael van Gerwen naar halve finale World Grand Prix 2014

Michael van Gerwen‘We maken er een spannende pot van’, moeten de heren Van Gerwen en King voorafgaande aan de partij met elkaar hebben afgesproken. Jongens, wat een stress. Mighty Michael van Gerwen beslist de partij in de laatste set, de laatste leg met de allerlaatste pijl.

Aanvankelijk leek het een betrekkelijk eenvoudige overwinning voor regerend wereldkampioen Van Gerwen te moeten worden, maar het verloop van de wedstrijd liep totaal anders. Aanvankelijk was er maar één die geweldig speelde – en die eigenlijk ook gewoon verdiende te winnen. En dat was Mervyn King. Het was de klasse van Michael van Gerwen die hem op cruciale momenten precies dat beetje extra gaf om te voorkomen dat de partij verkeerd zou aflopen.  In de beslissende set – en helemaal in de laatste leg – stond de ‘oude’ Michael van Gerwen weer aan de oche.
Hij gooide de partij in stijl uit.

Straks staan de halve finales op het programma. Daarin ontmoeten James Wade en Gary Anderson elkaar en speelt Michael van Gerwen – de regerend wereldkampioen van de PDC – tegen Stephen Bunting – nog altijd de regerend wereldkampioen van de concurrerende BDO. Dat gegeven maakt de partij op voorhand al een beetje bijzonder.

 

rtl7darts1

Lees ook:PDC MvG voor het derde opeenvolgende jaar in de halve finale van het WK darts
Lees ook:PDC ‘s Werelds beste pijlengooiers in de halve finales van het PDC wereldkampioenschap darts
Lees ook:PDC Barney in halve finale 6e kwalificatie UK Open
Lees ook:PDC Twee mooie affiches in de halve finale van de Grand Slam of Darts
Lees ook:PDC De ‘oude’ Phil Taylor is terug van weggeweest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>