PDC WK Darts Van Barneveld uitgeschakeld in de achtste finale!

Raymond van Barneveld heeft zijn favorietenrol in de wedstrijd tegen Mark Webster vanavond niet kunnen waarmaken. Waar Raymond de eerste twee wedstrijden voortreffelijk speelde, was het vanavond – met uitzondering van de 5e set – een uiterst wisselvallige vertoning. De laatste twee sets waren ronduit zwak, een oud-wereldkampioen van het kaliber Van Barneveld onwaardig. Aan de eindstreep trok Mark Webster aan het langste eind: 3-4.

Raymond van BarneveldInsiders kunnen geen reden aangeven voor het uiterst matige spel van de Nederlander. Mogelijk speelde het al in zijn achterhoofd mee dat hij bij winst in de kwartfinale mogelijk Michael van Gerwen zou treffen. Hij was niet zijn avond. In de 5e set speelde hij geweldig, maar tijdens alle andere sets kwam hij niet in zijn gebruikelijke spel. En als je daarbij bedenkt dat Van Barneveld na die zeer succesvolle 5e set geen leg meer wist te winnen, was de nederlaag uiteindelijk onafwendbaar.

Straks – aan het eind van de middag – komt Michael van Gerwen als laatste Nederlander in de achtste finales in actie. Hij treft de Schot Gary Anderson.

 

Lees ook:PDC WK Darts Van Barneveld met de schrik vrij en door naar de 3e ronde
Lees ook:PDC WK Darts Vanavond moet het gebeuren voor Michael van Gerwen
Lees ook:PDC Onverwachte nederlaag Van Barneveld op 2e speeldag Premier League
Lees ook:PDC Mark Webster aan de oche afgedroogd door Phil Taylor
Lees ook:PDC Eén van de favorieten blijft in de UK Open gewoon overeind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>