NDB Scott Mitchell gaat in Assen op jacht naar een volgende titel

Vorig weekend won hij in Boekarest het open kampioenschap van Roemenië. Later vandaag staat Scott Mitchell  in Assen aan de start voor de koppelwedstrijd in het Dutch Open, waar hij samen met Richie George (de zoon van dartslegende Bobby) aan de start verschijnt. Morgen is er dan het singles toernooi.

Mocht het hem lukken de laatste-64 te bereiken, dan zien we hem zondag terug in de finaleronde die op Eurosport wordt uitgezonden.

Komt hij uiteindelijk als eerste aan de eindstreep, dan betekent dat een zevende titel en een derde succes in de laatste vijf maanden. Duidelijk een man om in de gaten te houden.

Vrijdag 31 januari heeft Scott Mitchell – samen met partner Richie George – de koppelwedstrijd bij de mannen voor zich opgeëist. In een veld van in totaal meer dan 1.000 koppels waren zij uiteindelijk de sterkste.

Lees ook:BDO Ook de finale van Lakeside was bloedstollend spannend
Lees ook:BDO darts James Wilson ten koste van Scott Mitchell naar de kwartfinale op Lakeside
Lees ook:BDO darts Eindelijk een bloedstollend spannende partij op Lakeside
Lees ook:BDO British Open 2014 prooi voor Scott Mitchell
Lees ook:BDO Scott Mitchell ‘Ik ben ‘s werelds beste darter, maar ik ga zeker niet naar de PDC’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>