PDC Terug van weggeweest

Een van de bekendere gezichten uit het professionele circuit van de PDC is terug: Dave Ladley. Professional sinds 2002 maar niet meer actief sinds 2007. Dit jaar heeft hij zich via de PDC Qualifying School in Wigan opnieuw van een tour card  verzekerd.  Net als Christian Kist deed hij dit door over de wedstrijddagen voldoende punten in de Order of Merit te verzamelen.

Dave Ladley

‘Ik heb weer geleerd om te spelen om te winnen, ik speel niet meer louter voor m’n plezier’, aldus Ladley. Dat het hem weer serieus is, blijkt wel uit zijn score in Wigan. Over de vier speeldagen kwam hij 14 maal aan het bord. Tien wedstrijden wist hij winnend af te sluiten. Tegenstanders die hij o.a. wist te kloppen waren Zoran Lerchbacher, Jamie Robinson en onze Dick van Dijk.

De eerste wedstrijd waarin Ladley uitkomt, is het eerste kwalificatietoernooi voor de UK Open. Dit brengt hem van 7 tot 9 februari terug naar Wigan.

Lees ook:PDC Van Gerwen claimt laatste plek halve finale UK Open
Lees ook:PDC Een terugblik op de eerste ronde van het WK 2015
Lees ook:PDC De ‘oude’ Phil Taylor is terug van weggeweest
Lees ook:PDC Wie wint vanavond de finale van de World Grand Prix 2014?
Lees ook:RTL Uitzendingen Premier League volgens een aangepast schema

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>