PDC Grote wedkantoren tippen Michael van Gerwen als winnaar tegen Phil Taylor

Aanstaande donderdag opent de Premier League in Liverpool met een droomontmoeting: Phil Taylor tegen Michael van Gerwen. Hoewel Phil Taylor in allerlei interviews wordt afgeschilderd als de man die klaar is om zijn plaats aan de top weer in te nemen, is het Michael van Gerwen die bij de bookmakers als grote favoriet naar voren komt.

Taylor_van_gerwenNiet alleen wordt Michael getipt als eindoverwinnaar van de Premier League of Darts 2014, hij is ook aanstaande donderdag in Liverpool dé favoriet. Een van de specifieke argumenten voor deze stelling is dat Taylor donderdagavond voor het eerst met zijn nieuwe darts speelt. Hij heeft er in Portugal volop mee geoefend, maar dat zegt niets. De spanning van een wedstrijd – en zeker de stress van een wedstrijd tegen MvG – kan niet in een training worden nagebootst.
Ook hebben ingewijden het idee dat Taylor, ondanks al zijn ervaring beduidend nerveuzer zal zijn dan Michael. Het wordt vast en zeker een geweldige ontmoeting – volgens planning wordt de eerste pijl die avond rond 22.00 uur naar het bord gegooid.

Zorg dat u tijdig afstemt op RTL-7. We – dartsfans onder elkaar –  mogen er uiteindelijk niets van missen.

Wist u overigens dat RTL7 één van de -in totaal – 6 televisiestations is die de beelden van de Premier League of Darts live overneemt? Het evenement wordt – behalve door Sky Sports – uitgezonden door:

  • RTL7 (Nederland)
  • Sport 1 (Duitsland)
  • Fox Sports (Australië)
  • Sky (Nieuw Zeeland)
  • OSN (Midden Oosten)
  • Fox (Italië)

betway-premier-league-darts_dtj6wfbqb6da14cp3c71inhp1

 

Lees ook:PDC Premier League of Darts 2014 bijna van start
Lees ook:PDC Tweede speeldag Premier League of Darts 2014
Lees ook:PDC Michael van Gerwen favoriet bij de bookmakers
Lees ook:PDC Er is geloot voor de eerste speelavond van de Premier League of Darts
Lees ook:PDC Donderdag 6 maart: komt Phil Taylor nog terug tot de top-4 van de Premier League?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>