PDC Mighty Mike gaat in de Premier League gewoon door … met winnen

De eerste avond van een nieuw seizoen Premier League. Maar voor Mighty Michael van Gerwen bleef  er in Leeds gewoon één ding bij het oude. Hij ging gewoon door met winnen. Net als vorige week tijdens de UNIBET Masters, was er ook nu maar weinig aan te merken op het spel van ‘s werelds beste darter. Dat het lijdend voorwerp van deze dadendrang – PLdebutant Kim Huybrects – toch nog drie legs wist te winnen, pleit voor hem.

foto: Getty Images

Opnieuw een hoog gemiddelde
Tijdens de wedstrijden van vorig weekend in Milton Keynes had onze landgenoot al laten zien dat de grote vorm er weer is. Ook vanavond knalde hij er weer een heel goed wedstrijdgemiddelde uit (107.73 per beurt),  De finishes, bepalend voor het winnen van de partij, lagen bij onze landgenoot met 64% op een fenomenaal niveau.  En ook de hoogste finish van de wedstrijd – 145! – mocht er meer dan zijn.

Michael van Gerwen in deze vorm is klaar voor opnieuw een hoge klassering. De jacht op het tweede Premier League kampioenschap is ingezet. Ben benieuwd wie hem kan bijhouden.

Lees ook:PDC Premier League avond #2: Adrian Lewis – Phil Taylor
Lees ook:PDC Van Barneveld opgetogen over het resultaat tegen Thornton in Aberdeen
Lees ook:PDC Raymond van Barneveld doet prima zaken in Sheffield
Lees ook:PDC Ook in Dubai gaat Barney voor de overwinning
Lees ook:PDC Voordat Bunting goed en wel was begonnen had Mighty Mike de wedstrijd al beslist

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>